TOS

Uvjeti korištenja

Ovim ugovorom su definirana pravila i uvjeti korištenja internetske stranice.

 

UVJETI POSLOVANJA

DOWNLOAD - UVJETI POSLOVANJA - REZERVACIJSKI PROCES

 

1. Ugovor

SKLAPANJE UGOVORA IZMEĐU "CAMPINGSPLIT.HR" I KORISNIKA WEB SITE-A

Pravila i uvjeti korištenja, te načini ponašanja korisnika "CAMPINGSPLIT.HR" Internet stranica definirani su ovim pravilnikom. Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge iz "CAMPINGSPLIT.HR" ponude, prihvaćate ovdje navedena pravila i uvjete korištenja. Zbog nepoštivanja istih, možete snositi posljedice propisane zakonom, odnosno ovim ugovorom. Ukoliko se ne slažete s pravilima i uvjetima korištenja ovih stranica, upućujemo Vas da ih ne koristite.

2. Sadržaj web-a

Sadržaje i servise na "CAMPINGSPLIT.HR" Internet stranicama korisnici mogu koristiti isključivo u osobne svrhe, a za sve ostale namjene i svrhe korištenje je moguće isključivo uz pisanu dozvolu.

3. Točnost i istinitost informacija

"CAMPINGSPLIT.HR" ne odgovara za točnost i istinitost informacija objavljenih na "CAMPINGSPLIT.HR" web stranica, te se ograđuje od odgovornosti u svakom smislu od bilo kakvih pogreški, propusta, neažuriranih podataka, te tipografskih greški. "CAMPINGSPLIT.HR" ne snosi nikakvu odogovornost za bilo kakvu štetu proizašlu iz korištenja informacija sa "CAMPINGSPLIT.HR" web stranica.

4. Zaštita privatnosti

Izjava o privatnosti

5. Sigurnost podataka

Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni, te će se prema prekršiteljima primijeniti zakonom ili ovim uvjetima određene sankcije. "CAMPINGSPLIT.HR" ne jamči za sigurnost i privatnost poruka poslanih putem elektronske pošte zbog nesigurnosti samog medija.

6. Zabranjena ili nedopuštena uporaba

Korištenjem ovog web site-a se obvezujete da podatke, informacije i fotografije, te bilo koje druge materijale u vlasništvu "CAMPINGSPLIT.HR"-a ili njegovih partnera nećete koristiti u zakonom zabranjene ili ovim uvjetima nedopuštene radnje ili svrhe.

7. Linkovi na druge stranice

"CAMPINGSPLIT.HR" Internet stranice sadržavaju i linkove na druge Internet stranice koje su pod nadzorom drugih fizičkih ili pravnih osoba. "CAMPINGSPLIT.HR" nema nikakav utjecaj na uređivačku politiku tih stranica, stoga se ovim ugovorom oslobađa bilo kakve odgovornosti za njihov sadržaj, istinitost i točnost informacija koje se na njima nalaze, te bilo kakvu štetu proizašlu iz korištenja istih.

8. Izmjena uvjeta korištenja

"CAMPINGSPLIT.HR" zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi. Ovaj ugovor se primjenjuje dok ga jedna od stranaka ugovora ne raskine. Vi možete raskinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku na način da prestanete koristiti ovu Internet stranicu i da uništite sve materijale koje ste na bilo koji način sačuvali.

9. Sudska nadležnost

Hrvatsko pravo je mjerodavno za tumačenje i primjenu pravnih pitanja vezanih uz uvjete korištenja "CAMPINGSPLIT.HR" web stranica, a stvarno nadležni sud u Splitu je isključivo nadležan za sve zahtjeve i sporove nastale uslijed korištenja "CAMPINGSPLIT.HR" web stranica.